Vindt u uw vraag en/of antwoord hier niet terug? Stuur ons een mail en wij zorgen ervoor dat uw vraag snel wordt beantwoord.

 

Antwoorden op vaak gestelde vragen door rekruteerders / werkgevers

 

Ik wens een jobadvertentie te publiceren. Hoe begin ik hieraan?

Eerst dient u een werkgeversaccount aan te maken. Klik hiervoor op deze link.

Na het ingeven van uw naam, e-mailadres en wachtwoord, wordt ook gevraagd naar de bedrijfsnaam, de functie van de contactpersoon, het volledig adres, een telefoonnummer en het BTW-nummer (indien BTW-plichtig). U ontvangt een bevestiging per e-mail van uw werkgeversaccount. De account wordt geactiveerd van zodra u op de link in deze bevestigingsmail heeft geklikt.

Kan ik met mijn werkgeversaccount onmiddellijk een jobadvertentie aanmaken?

Van zodra uw werkgeversaccount geactiveerd is, kan u inderdaad een jobadvertentie aanmaken en bewaren. De jobadvertentie zal evenwel pas worden gepubliceerd als u over de nodige credits beschikt die overeenstemmen met de waarde van een jobadvertentie (plus de waarde van eventuele extra’s zoals een langere publicatieperiode, een topspot of een spotlight).

Een lijst met de verschillende producten en hun overeenstemmende credits kan u hier vinden.

Wat is de standaard publicatieperiode van een jobadvertentie?

Elke jobadvertentie blijft voor een periode van 2 maanden beschikbaar op Jobhealth.be. Indien u na deze periode uw jobadvertentie niet verlengt, wordt hij niet meer getoond in de lijst en kan hij ook door werkzoekenden niet meer worden gevonden.

U kan bij de creatie van een jobadvertentie weliswaar kiezen om hem onmiddellijk voor een langere periode te publiceren. Hiervoor zullen wel extra credits worden aangerekend zoals u in deze lijst kan terugvinden.

Elke aangemaakte jobadvertentie blijft wel in uw dashboard staan, tenzij u deze zelf verwijdert.

Op welke plaats komt mijn jobadvertentie te staan?

De jobadvertenties staan steeds in de volgorde van publicatiedatum met de meest recente jobadvertentie bovenaan de lijst.

Wat is een topspot?

Een topspot is een jobadvertentie die gedurende zijn volledige publicatieperiode steeds bovenaan in de lijst komt te staan, boven alle andere jobadvertenties. Hiermee biedt Jobhealth.be de rekruteerder de mogelijkheid zijn jobadvertentie extra onder de aandacht te brengen.

Wat is een spotlight?

Een spotlight of highlight is een jobadvertentie die gedurende zijn volledige publicatieperiode de normale volgorde respecteert maar een lichtblauwe achtergrondkleur krijgt. Hierdoor valt de jobadvertentie beter op in de getoonde lijst.